Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Gyászol Sandra Bullock, szerelmét veszítette el

Hosszú betegség után, 57 éves korában hunyt el Bryan Randall.

A fotós három éve küzdött amiotrófiás laterálszklerózissal (ALS), ami az akaratlagosan mozgatható izmokat beidegző agyi és gerincvelői mozgató idegsejtek pusztulásával járó végzetes betegség.
– Nagy szomorúsággal tudatjuk, hogy Bryan Randall az ALS-szel folytatott hároméves küzdelem után augusztus 5-én békésen elhunyt – közölte a család hétfői közleményében.
Mint írták, Bryan Randall a harcát nem a nyilvánosság előtt akarta megvívni, és a család mindent megtett annak érdekében, hogy teljesítsék a kérését. Hozzátették, rendkívül hálásak az orvosoknak és a nővéreknek, akik az elmúlt három évben ott voltak Randall mellett.
Kértek egyúttal mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a gyászukat, és hogy megbékélhessenek a lehetetlennel, miszerint el kell búcsúzniuk Bryantől.
Sandra Bullock és Bryan Randall 2015 januárjában találkozott először, amikor a fényképész a színésznő gyermekének születésnapi partiján fotózott. Ezt követően elkezdtek találkozgatni, sokáig próbálták titokban tartani a kapcsolatukat, végül 2015 októberében Los Angelesben mutatkoztak először közösen egy nyilvános eseményen.
Az évek során többször írt arról a bulvársajtó, hogy Bullockot eljegyezte Randall, ahogy arról is, hogy már össze is házasodtak, de a színésznő szóvivője ezt mindannyiszor cáfolták.
Bullock 2010-ben vált el korábbi férjétől, Jesse Jamestől. 2021 novemberében egy interjúban elmondta, miért nem akar újraházasodni.
– Átéltem a válás procedúráját. Megtaláltam életem szerelmét. Három gyönyörű gyermekünk van, ez a legjobb dolog, ami valaha történt velem. Nem akarok magyarázkodni, de nincs szükségem papírra ahhoz, hogy odaadó pár és odaadó anya legyek – mondta a világsztár.