Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

„Nem is tudtam, hogy ennyi barátom van” – Mathieu Kassovitz először adott magáról hírt a súlyos balesete óta

Kórházi ágyáról jelentkezett a francia színész-rendező.

Három nappal azután, hogy súlyos motorbalesetet szenvedett, Mathieu Kassovitz magyar származású francia színész, forgatókönyvíró, rendező szerdán személyesen adott hírt egészségi állapotáról és megköszönte a támogató üzeneteket.
Az 56 éves színész a kórházi ágyában felülve, félmeztelenül mondott pár szót egy rögzített videóüzenetben, amelyet az Instagram fiókjában tett közzé.
Nagyon köszönöm, nem is tudtam, hogy ennyi barátom van, ez nagy örömet jelent – mondta Kassovitz, aki saját szavai szerint „elesett a motorral, bénán”.
Eltört a combcsontom és a bokám. Rehabilitáción vagyok – tette hozzá.
A színész vasárnap a Párizshoz közeli Linas-Monthléry autóversenypályán szenvedett balesetet, ahol egy motoros edzésen vett rész. Miután bukósisakot viselt, a fején nem szenvedett sérülést, de családja tájékoztatása szerint aznap mesterséges kómába helyezték a fájdalmai enyhítése céljából.
Mathieu Kassovitz rendezte az 1995-ben készült A gyűlölet című filmet, amely először mutatta be a francia elővárosok világát, s több tucat filmben játszott színészként, köztük Jacques Audiard Csinálj magadból hőst, Jean-Pierre Jeunet Amélie csodálatos élete és Costa-Gavras Amen című filmjében. (MTI)