Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Rejtélyes tünetek kínozták Liptai Claudiát

A műsorvezető már Dubrovnikban, majd Görögországban is tapasztalt kéz- és lábdagadást.

Sűrű nyarat tudhat maga mögött Liptai Claudia, akinek leginkább munkával teltek az utóbbi hónapjai. A műsorvezető Dubrovnikban forgatta legújabb televíziós műsorát, majd innen egy családi vakációra sietett Görögországba.
28 napot forgattam Dubrovnikban, majd szinte ki sem pakoltam, mentünk tovább Görögországba. Fantasztikus volt, de már itt előfordult, hogy megdagadt kezem-lábam és fulladtam. Így alighogy leszálltam a gépről már mentem is a Honvéd Kórházba az orvosomhoz – árulta el Liptai Claudia, akinek nem tudták megmondani mi okozza a furcsa tüneteit.
Ádámmal kivettünk két napot, amit a gyerekek nélkül töltöttünk el és Egerszalók felé vettük az irányt. Moziba mentünk Egerbe és mivel a tünetek újra előjöttek, az egri kórházban kötöttünk ki. Itt szintén kivizsgáltak, de nem találtak semmit. Kaptam egy kis vízhajtót, de ennyi történt. Utána pedig jól kialudtam magam – mesélte a Sláger FM-en Liptai Claudia, aki a történtek ellenére mindegyik utazást nagyon élvezte.
Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy tartson egy pár nap gyerekmentes kiruccanást is. Fantasztikusan éreztük magunkat Ádámmal, társasoztunk, kártyáztunk. Voltunk masszázson, jókat ettünk és jártunk moziban is. Nagyon élveztük ezt a két napot is – mondta az ’ÉdesKettes’-ben Liptai Claudia.

Fotó: TV2

A teljes beszélgetés itt hallgatható meg: