Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Mischinger Péterék bejelentették születendő babájuk nemét

Az Exatlon Hungary sztárja és felesége azt is elárulta, milyen nevet választottak első közös gyermeküknek.

A napokban érkezett a hír, miszerint Mischinger Péter és Nyitrai Judit a polgári esküvőjük után a templomi szertartást és a lagzit is megejtették – utóbbin a gladiátorkodás sem maradt el. A sportoló közel két héttel ezelőtt várandósan vezette oltárhoz a kedvesét, akivel ma a Mokkában vendégeskedve árulták el, hogy jövő márciusban kisfiúval bővül majd a családjuk.
Nekünk is lesz tökünk. Tökünk lesz! – viccelődött Nyitrai.
Mint kiderült, családi körben sem bízták a véletlenre a baba nemének bejelentését: egy hagyományőrző gladiátorbemutatón vettek részt a szeretteikkel, a harcok végén pedig közölték, hogy várható még egy küzdelem, ami után megtudhatják, kislányt vagy kisfiút vár-e Nyitrai. Ekkor egy rózsaszín és egy kék nadrágot viselő gladiátor érkezett a csatatérre, ahol az előre elrendezett meccsen utóbbi aratott győzelmet.
A pár a baba nevét is megosztotta a nézőkkel: Mischinger ugyan kreatívkodott volna, miután viszont a felesége jelezte, mennyire tetszik neki a Péter név, úgy döntöttek, hogy ahogyan a sportolót és az édesapját, úgy az ő kisfiukat is így hívják majd.

Fotó: RTL