Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Nagy Feró fia kitálalt távozásának okáról

Év elején jelentette be a Beatrice, hogy két tagja is távozik a zenekarból.

Az egyikük Nagy Feró fia, Hunor. Akkor csak röviden beszéltek az okokról, de most a 34 éves zenész Abaházi Csaba műsorában őszintén beszélt a részletekről, melyben azt is leszögezte, a dobolást nem hagyja abba. Hunor elárulta, már a Covid beállta kissé szétszakította a csapatot, ott elgondolkozott a kiváláson. Ráadásul kissé kényelmetlenné vált neki a szerep, amit ráaggattak a családi vonatkozás miatt:
Nekem most úgy lenne szükségem az édesapámra vagy a bátyámra, hogy nem a zenekari társaim. Nekem most kéne az apám, mert olyan dolgok történtek az életemben, amikben szeretnék tanácsot kérni tőle. De így mindig a zenekari dolgokra terelődött a szó beszélgetés közben – mondta.
Hunor elárulta, vágyik a klubkoncertekre, a kisebb kaliberű örömzenélésekre. Kíváncsi volt arra is, hogy „megtartja-e őt a szakma”, vagy marad „Nagy Feró fia”, aki a Beatricén kívül nem rúghat labdába. Konkrét zenekar nincs kilátásban, ahová tudna most csatlakozni, de kapott megkereséseket az elmúlt hetekben.
Az univerzumra és Istenre bízom. Évekkel korábban megbeszéltük, és mindig azt a választ kaptam a Jóistentől: nyugi, lépcsőnként haladj – fogalmazott.