Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kiderült, mikor búcsúztatják Benedek Miklóst

A család több dolgot is kért azoktól, akik el szeretnének búcsúzni a színművésztől.

Ahogy arról a Trimedio News is beszámolt, méltósággal viselt betegség után, életének 78. évében kedd reggel elhunyt Benedek Miklós. A Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, színházi rendező, érdemes és kiváló művész halálhíréről a családja tájékoztatott. A Halhatatlanok Társulatának örökös tagja élete végéig színpadon állt, nem csak a közönség, a pályatársaik is a szívük zárták a színészlegendát. Ennek is köszönhető, hogy olyan sokan szeretnék elkísérni az utolsó útjára, és megfelelő módon vennének végső búcsút kollégájuktól, barátjuktól vagy példaképüktől. A Nemzeti Színház sajtóosztálya adott tájékoztatást arról, hogy február 6-án, kedden, délután két órakor a Farkasréti temető Makovecz ravatalozójában lesz lehetőségük elköszönni Benedek Miklóstól.
Azonban a család egy kéréssel fordult a temetésen jelenlévőkhöz:
Kérjük a temetésen résztvevőket, hogy tartsák tiszteletben a család gyászát és a család tagjairól, különös tekintettel a kiskorúakról kép- és videófelvételt ne készítsenek!” – olvasható a tájékoztatóban.
Benedek Miklósnál korábban COPD-t diagnosztizáltak, ami a tüdő és a szív együttes problémája, és a koronavírussal is meg kellett küzdenie. Bár voltak problémái, élete végéig játszott.

Fotó: MTI/Czimbal Gyula