Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

19 órás vajúdás után megszületett Mischinger Péterék első gyermeke

Apukája és a nagypapája után a Péter nevet adták a babának.

Tavaly szeptemberben házasodott össze Mischinger Péter és kedvese, Judit. Az egykori Exatlon-versenyző menyasszonya már várandós volt a lagzi idején. Most arról adott hírt Mischinger, hogy felesége túl van a szülésen, egészséges kisfiúnak adott életet.
Retteghet a világ! Kigurult a gyártósorról a legújabb, 3. generációs modell. Mischinger Péter, harmadik ezen a néven, az Úr 2024. évében, február hó 18. napján, hogy az Úr áldja meg. Hangosabb, exrovertáltabb, önfejűbb, mint a korábbi modellek.
Mischinger részletesen elmesélte, mi történt: épp felesége születésnapját ünnepelték, a vendégek távozása után közölte vele Judit, hogy elfolyt a magzatvíz.
Fél 7-kor már bent is voltunk a kórházban, a kis Péter nem nagyon akart kibújni, nem is nagyon akart kiférni, mondjuk, ez jellemző a Mischinger-babákra: erősek, egészségesek, nagyok. 19 órás vajúdás után, azt mondta a doki, még egy tolás és ha nem bújik ki, akkor császármetszés lesz. Ettől megijedt a kisfiam és világra jött – mondta a Borsnak Péter, majd hozzátette, még egy könnycseppet is elmorzsolt a baba láttán.