Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Robert Downey Jr. szeptemberben debütál a Broadwayn

Robert Downey Jr. szeptemberben debütál a Broadwayn a McNeal című új darab főszerepében – számolt be róla a Variety.com.

A Pulitzer-díjas Ayad Akhtar színművét Bartlett Sher rendezi. A darabban Downey, a Vasember sztárja Jacob McNealt, a tehetséges, leendő irodalmi Nobel-díjasként emlegetett írót alakítja, aki éppen új regényén dolgozik. Ugyanakkor nyomasztja, hogy elhidegült a kapcsolata a fiával, és egészségtelenül rajong a mesterséges intelligenciáért.
A McNeal premier előtti bemutatói szeptember 5-én kezdődnek a New York-i Vivian Beaumont Színházban. A premiert szeptember 30-ra tűzték ki. Az előadást november 24-ig játsszák.
A színmű további szereposztását később jelentik be. Az előadás producere a Lincoln Center Theater és a Team Downey, a színész által alapított produkciós cég – írta a hollywoodi hírportál.
Az 59 éves Robert Downey Jr. idén nyerte el az Oscar-díjat az Oppenheimer című filmben nyújtott alakításáért. Jelenleg az HBO A szimpatizáns című minisorozatában láthatják a nézők, és Hitchcock Vertigo című klasszikusának készülő remake-jében is játszik majd. (MTI)