Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Hatalmas bejelentést tett Korda György és Balázs Klári

A házaspár fellépési lehetőséget biztosít egy feltörekvő tehetségnek a budapesti nagykoncertjén.

Az eseményt a Sláger Reggel műsorvezetői vezethetik majd, ám erről Pordán Petra és Somogyi Zoltán csak az élő adásban értesültek.
A Sláger Reggel műsorvezetői számára is óriási meglepetés volt, hogy Korda György és Balázs Klári voltak azok, akiket telefonon kapcsoltak az élő adásban.
Alapvetően nem szeretem a meglepetéseket, fogalmunk sem volt Somogyi Zolival arról, hogy mi fog történni. Aztán persze, amikor már kiderült, nagyon örültünk – mondta Pordán Petra, akihez hasonlóan Somogyi Zoltán sem sejtett semmit.
Még a telefonszám is le volt takarva, csak azt tudtuk, hogy valakit bekapcsolunk majd telefonon a Hangadó zenei tehetségkutatónk kapcsán – árulta el Somogyi Zoltán, aki rendkívül örült, amikor megtudta, ki van a vonal másik végén.
Szeretnénk lehetőséget biztosítani a Hangadó győztesének, hogy – a 2 millió forint nyeremény mellett – felléphessen a Budapest Parkos nagykoncertünkön. Ez a lehetőség talán még inkább elindítja a karrierjét is. Tavaly is eléggé sokan voltak – jelentette be Korda György, akihez hasonlóan Balázs Klári is nagyon várja már az eseményt.
Augusztusban egész hónapban ünneplünk majd. Akkor van a névnapom is, készülünk a Budapest Parkos koncertre, amit nagyon várunk már. Nemcsak azért, mert a Hangadó győztese itt megmutathatja a tehetségét, hanem azért is, mert a hatalmas bulit Pordán Petra és Somogyi Zoltán vezetik majd. Elképesztően várjuk már – árulta el Balázs Klári.