Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Badár Sándor: Elváltam a gyermekeim anyjától, van új párom

Sokáig hallgatott a történtekről, most mégis úgy gondolta, beszél magánélete ezen részéről.

Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorának vendége volt Badár Sándor. Badár a magánéletéről is beszélt egy keveset Kadarkainak; elmondta például, hogy elvált a feleségétől.
Azt tudni kell, hogy a gyermekem anyjától már elváltam, de ez nem téma, mert mindenkinek van egy magánélete, és a magánéletet nem szeretem szellőztetni. Van új párom, a régivel sem volt gond. Mindenkit azért szeretünk, ami a pozitívum benne, nem pedig a negatívumokért kezdünk egy másik emberrel. Úgyhogy azt szoktam mondani, hogy azokat a pillanatokat kell keresni a másikban, amiért szeretjük, nem pedig azokat, amiért nem – mondta a humorista, majd hozzátette, nem könnyű vele az élet, de az embernek be kell látnia a hibáit, mert abból tud előre lépni. Azt is mondja, nem volt dráma a válás alatt.
Majdnem azt mondom, hogy jobbat tett az, hogy szétmentünk, mint az, ha benne maradtunk volna. Egyébként ezen kívül semmilyen indok nem volt. Nagyon jól érzem magamat a mostani kapcsolatomban, nagyon jó dolgokat csinálunk, meg úgy érzem, hogy több energiám marad, mint amennyi előtte volt. Ennyi. Nincs is értelme tovább fejtegetni – hangsúlyozta.