Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Falusi Mariann: A halála óta hordom Györgyi nyakláncát

Az énekesnő úgy érzi, ezáltal mindig vele van, bárhol is van a világban.

Több mint egy évvel ezelőtt hunyt el Lang Györgyi, a Pa-Dö-Dő énekesnője. Jóbarátja és kollégája, Falusi Mariann most a hot! magazinnak beszélt arról, mi segítette őt a gyásza feldolgozásában: mint mondta, azt vallja, mindig kapaszkodókat kell keresni, hogy az embert ne őrölje fel az, ami körülötte történik.
Például apukám halálakor részt vettem egy agykontroll­tan­folyamon. Jelen esetben két pillérre tudtam támaszkodni. Az egyik ilyen volt a munka, a másik a közönség szeretete. Györgyi tavaly május 20-án távozott tőlünk, és nekem év végéig csak három szabad estém volt. Ez iszonyatos mennyiségű munka, ami összeszedettséget követel, egyszerűen nem engedhettem meg magamnak, hogy szétessek – mondta az énekesnőt, aki úgy véli, ha Lang Györgyi még velünk lenne, nevetne azon, hogy ő a téma.
Rengeteg hullámvölgyem volt az elmúlt egy évben, de az az elképesztő szeretetcunami, ami áradt felénk, sokat segített. A búcsúztató az állatkertben egy hihetetlenül jól sikerült méltóságteljes, ugyanakkor egy játékos és abszolút a Györgyihez illő dolog volt – emlékezett vissza.
Ráadásul megmutatta, mennyien szerették őt, a humorát, a jókedvét, és hogy ennek a betegségnek a tudatában csinálta végig azt a közel negyven évet, amíg együtt dolgoztunk. Egy pillanatig nem rendült meg, szó szerint kinevette a halált, ez pedig mindig tartja bennem a lelket. Ezt szoktam felidézni, amikor valami miatt rosszul vagyok vagy kapaszkodó kell. Mindig azon gondolkodom, ha velünk lenne, mennyire röhögne azon, hogy mi most itt ülünk és erről beszélünk. Intene egyet, és mondaná, hogy leszarom! Nagyon elfogadó, miközben elképesztően bölcs volt – nyilatkozta, majd hozzátette, Györgyiből mindig humor és a jókedv áradt, nem volt ez másként a halálát megelőző időszakban sem, Falusi szerint pedig ez az, amit igazán a barátja hagyatékának lehet tekinteni.
Többen küldtek nekem felvételeket, amik a humoros pillanatainkat örökítették meg. A mai napig nem tudom megnézni a közös felvételeinket. Amikor együtt szerepeltünk műsorokban, marhára tudtunk nevetni. (…) A halála óta hordom Györgyi nyakláncát. Annak idején kapta Kulka Jánostól, egy ezüstfigura fafejjel. Hatalmas érzelmi értéke van számomra, és úgy érzem, ezáltal Györgyi mindig velem van, bárhol is vagyok a világban – osztotta meg a lappal.

Fotó: TV2