Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Másodjára nősült Malek Miklós

Az esküvőt Dubajban tartották.

Ifjabb Malek Miklós zenei producer, az X-Faktor egykori mentora az Egyesült Arab Emirátusokban vette feleségül üzletasszonyként és íróként tevékenykedő kedvesét, Monyt. Esküvőjükre egy év jegyesség után kerítettek sort a dubaji tengerparton, több mint száz barát és családtag jelenlétében, írja a Best. Az eseményen természetesen a Malek-család is részt vett, Malek Miklós és Toldy Mária, valamint Malek Andrea.
A dubaji esküvőre a világ minden tájáról érkeztek vendégek. A párt Layne Redman, a Dubai TV bemondója, Malek Miklós barátja adta össze. A bevonuló zenét nagyzenekari kísérettel a vőlegény szerezte. A svédasztalos menüt úgy állította össze az indiai séf, hogy mindenki megtalálja a számára ízletes fogásokat és italokat. A lagzira Malek barátai összegyűjtötték mindazokat zenéket, amikben ő előadóként, komponistaként vagy zenei producerként dolgozott, és a repertoár eltartott hajnalig.
Hatalmas buli kerekedett! Az est egyik legviccesebb része az volt, amikor a kiderült, hogy kiválóan játszom darbuka dobon, ami a helyiek kedvelt hangszere. Onnantól még annál is ünnepeltebb férj lettem, mint azelőtt. És amikor azt hittük, hogy ennél jobb már nem lehet a parti, akkor megszólalt a Ding-dong, Csonka Bandi hatalmas slágere, amit annak idején én hangszereltem, és amire a násznép vonatozva bulizott hajnalig a tengerparton – árulta el Malek Miklós.
A házaspár tagjai egyébként 2008-ban, az Egyesül Államokban ismerték meg egymást, ahol akkoriban mindketten éltek. Malek elmondása szerint már tizenhat éve is nyitott lett volna az ismerkedésre, de akkor még más-más oldalán próbáltak megállapodni (Malek 2013-ban házasodott össze lengyel kedvesével, Kasiával Mauin, a tengerparton), mígnem néhány évvel ezelőtt újabb esélyt kaptak.

Fotó: RTL