Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Tompos Kátya a saját fülével hallhatta, mennyien szeretik őt a gyógyulásáért szervezett jótékonysági esten

Telefonon hívta fel őt a helyszínről az egyik barátja.

Pár hete jelentették be, hogy Tompos Kátya a rák egy ritka válfajával küzd, amit Magyarországon nem tudnak kezelni, ezért gyűjtést szerveznek a színésznő külföldi gyógykezelésének finanszírozására. Ennek része volt a május 25-én megrendezett, „Szeretünk Kátya” címet viselő jótékonysági gála a Szegedi Nemzeti Színházban, aminek teljes bevételét Tompos orvosi kezelésére fordítják.
A színésznő személyesen nem tudott ott lenni a szombati előadáson, mivel jelenleg kórházban fekszik, azonban barátja és alkotótársa, Hrutka Róbert felhívta őt telefonon az est folyamán.
Szerettem volna, ha tudja, hallja a saját fülével, hogy milyen sokan szeretik. Hogy ha csak a nevét kimondják, zúg a taps, és hogy milyen sokan bíznak a gyógyulásában. Kátya hallotta, és tudom, hogy nagyon jólesett neki mondta el a Metropolnak Hrutka Róbert, aki azt is elárulta: nagyon jól alakul a gyűjtés. Bár pontos számokat nem tudott megosztani, elmondása szerint a sok adomány mindenképpen reményre ad okot.
Fantasztikus az összefogás, ami kialakult, nem lehetünk elég hálásak ezért.
Hrutka korábban így nyilatkozott a színésznő állapotáról:
Olvas, nem mozoghat annyit, ha valahova elmegy, akkor nagyon elfárad. Úgyhogy erőt kell gyűjtenie, fel kellene szednie súlyt – mondta nemrég.