Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Ezért nem mutatja meg a lányát Radics Gigi

Az énekesnő tudatos döntése, hogy gyermekét nem mutatja meg túl gyakran a nagy nyilvánosság számára.

Nem szeretné gyermekét a kirakatba tenni Radics Gigi, aki már a kicsi születése előtt biztos volt benne, hogy nem fog sportot űzni abból, hogy kislányát úton-útfélen megmutassa a nyilvánosság előtt.
Ez egy jó döntés volt, döntse el majd ő, hogy szeretne-e az enyémhez hasonló életet élni vagy inkább elzárkózna ettől. Nehéz megtalálni ebben az arany középutat, de úgy érzem jó úton haladok ennek kapcsán – árulta el az énekesnő, akik gyermeke képernyőidejét is igyekszik minimalizálni.
Bella lassan négy éves lesz, mindig azt hiszem, hogy még van időm kitalálni, hogy milyen mértékben legyen majd jelen a social médiában, de repül az idő. Mindenesetre bízom benne, hogy ha már annyi idős lesz és telefont adok a kezébe, akkor azt arra fogja használni, hogy beszélni tudjunk egymással, nem pedig arra, hogy csak azon keresztül kommunikál majd. A kezdetek óta arra nevelem, hogy közösségben legyen, legyenek barátai. Bölcsibe is többek között ezért járt – mondta Radics Gigi, aki bízik benne, hogy lánya minden titkát rábízza majd.
Szeretném, ha mindenről tabuk nélkül beszélne majd velem. Bízom benne, hogy erre ő is nyitott lesz – tette hozzá az énekesnő a hosszabb szünet után újra jelentkező Zha Shej szombati adásában, amit szombaton 15:55-kor láthattak a nézők Nagy Melanie és Minzari Alexandra műsorvezetésével a DikhTV-n.