Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Autópályán szenvedett balesetet Mischinger Péter és családja

A kocsijukba szállt a sávelválasztó betonkordon, az exatlonista kisfiát kórházba vitték.

Február közepén született meg Mischinger Péter és felesége, Judit kisfia, aki apja és nagyapja után a Péter nevet kapta. A háromtagú család és az egykori Exatlon-versenyző édesapja húsvéthétfőn balesetet szenvedett az M3-as autópályán, erről Mischinger a Borsnak beszélt.
Mint kiderült, családlátogatásról mentek hazafelé Egerből, mikor az autópálya bevezető szakaszán a szembe sávban nagy sebességgel jött egy autó, kihajtott elé egy másik jármű, a sofőr elrántotta a kormányt, és ugyanazzal a sebességgel beleszállt az elválasztó betonkordonba – idézte fel a balesetet Mischinger Péter.
Akkora erővel, hogy három betonelem elrepült, az egyik oldalról belénk szállt, a tetején lévő vasrács a motorháztetőbe robbant. Miután megtörtént a baleset, az volt az első gondolatom, hogy megsérült-e a kocsiban bárki, a kisfiam, Juci, apukám… Ahogy realizáltam, hogy úgy néz ki, mindenki jól van, már a többi autót néztem, hogy ott kell-e valakinek segíteni – mondta el Mischinger Péter. Hozzátette: hatalmas szerencséjük volt, hogy sértetlenül szálltak ki az autóból, amit az apja vezetetett, aki negyven éve hivatásos sofőr.
Nagyon jól reagálta le az ütközést, de elkerülhetetlen volt. Jött a rendőrség, jöttek a mentők, megvizsgáltak bennünket, belső sérülés esélye miatt további vizsgálatra Jucit és kisfiunkat, Petikét kórházba akarták vinni. De Jucit felnőtt kórházba, a kicsit gyermekkórházba, el akarták őket választani, így a párom inkább lemondott a kivizsgálásáról, ment Petikével, bent is tartották őket 24 órára megfigyelésre. De szerencsére nem volt semmi gond. Stramm gyerek, mint az apja!mondta az Exatlon Hungary Kihívója.