Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Újabb szívműtéten esett át Inti

Az elmúlt közel két évben ez volt a harmadik operációja.

Zuber Krisztián, azaz a TNT Intije 2022 szeptemberében került kórházba, miután kiújult a gyerekkori szívbetegsége. Napokig kezelték az intézményben, szívkatéterezést hajtottak végre rajta, illetve sokkolták is a szívét a gyógyulás érdekében.
A zenész most a Fókusz stábjával osztotta meg, hogy újabb műtét – katéteres abláció – vár rá, amire a riport adásba kerülése előtt sor is került. A beavatkozás lényege az, hogy a combvénán keresztül elektródakatétereket vezetnek fel a szívbe, és ott kiégetnek bizonyos izmokat, amelyek a szívritmuszavart okozzák.
Bemegyek reggel, megműtenek délelőtt, és másnap haza is jöhetek – árulta el a műsorban Inti, hozzátéve: utólag kiderült, hogy korábban a koronavírus hatására fordult komolyra a szívproblémája.
Benne is van a zárójelentésemben, hogy ez egy poszt-covid dolog. Kicsit fölerősítette a szívritmuszavaromat azzal, hogy elkezdte dolgoztatni a szívemet. Egy héten keresztül 140-es pulzusom volt 0-24-ben, és ugye ebbe meg belefáradt a szívem.
Mint mondta, amikor közel két évvel ezelőtt kórházba került, 20 százalékon működött csupán a szíve, mostanra viszont a gyógyszereinek és az életmódváltásának köszönhetően az előbbi szám már több mint a duplájára, 50 százalékra emelkedett.
Azt mondta a doktornő, hogyha az 50 százalékot elérjük, akkor már örülünk. Úgyhogy most örülünk! – tette hozzá a zenész, aki még genetikai vizsgálatokon is szeretne részt venni, hogy biztossá váljon, nem örökletes-e a szívbetegsége.