Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Megsérült egy színész a Vámpírok bálja előadásán, kórházban kezelik

Sajtóinformációk szerint egy 3-5 méter magas színpadelemről zuhant le Jegercsik Csaba színművész.

Baleset történt a PS Produkció által a Vígszínházban színre vitt Vámpírok bálja péntek esti előadásán, Jegercsik Csaba színművészt csuklótöréssel szállították kórházba. A PS Produkció szombati tájékoztatása szerint az eset körülményeit vizsgálják. A Vígszínház szerint a felelősség a bérlőt, a produkciót terheli.
A darabot színpadra vivő PS Produkció az MTI érdeklődésére közölte: a 348. előadáson a színpadon történt baleset körülményeit és okát vizsgálják, a rendőrség felvette a jegyzőkönyvet.
Jegercsik Csaba színművészt, aki több mint 300 alkalommal játszotta a szerepet, kórházba szállították, megfelelő orvosi ellátást kap” – írták.
Kitértek arra is, hogy az előadást a Vámpírok bálja társulatának döntése alapján végül megtartották.
Az előadás Facebook-oldalán később azt közölték, hogy a művészt csuklótöréssel szállították kórházba. „Csabával beszéltünk telefonon. Jól van” – írták. A bejegyzés szerint a a hétvégére tervezett további négy előadást megtartják.
Az MTI a baleset kapcsán megkereste a Vígszínházat is. Úgy reagáltak: a PS Produkció saját szakemberekkel dolgozott, a Vígszínház pedig „most is, mint minden házbérlésnél” ügyeletet biztosított a bérlő részére.
A szerződés szerint minden felelősség a bérlőt terheli – hangsúlyozták.
A Vígszínház jobbulást kíván Jegercsik Csabának! Bízunk abban, hogy mihamarabb felépül, és ehhez minden támogatást megkap” – írták.

Fotó: MTI Fotó: Kallos Bea