Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Cápatámadásban halt meg A Karib-tenger kalózainak egyik színésze

A 49 éves Perry halálhírét a honolului mentőszolgálat jelentette be egy vasárnapi sajtótájékoztatón.

Cápatámadásban halt meg vasárnap Hawaiin Tamayo Perry szörfoktató, vízimentő, aki A Karib-tenger kalózai és a Hawaii Five-0 című produkciókban is szerepelt – számolt be róla a BBC News hétfőn.
A mentőket helyi idő szerint 13 órakor riasztották az Ohau északkeleti részén fekvő Malaekahana Beachhez, de már csak a halál beálltát tudták megállapítani.
Perryt szörfözés közben támadta meg egy cápa, és jet skivel vitték ki a partra.
Az Oahu keleti partján született Perry több mint egy évtizedig volt professzionális szörfös. Emellett többek között A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken című filmben, valamint a Hawaii Five-0 sorozat egy epizódjában és a Charlie angyalai második részében is szerepelt.
Kurt Lager, a honolului óceánbiztonsági szolgálat vezetője elmondta, hogy Perryt vízimentőként is mindenki szerette, és nemcsak a helyiek körében, de világszerte tekintélyt vívott ki magának.
A helyi polgármester, Rick Blangiardi „tragikus veszteségnek” nevezte Perry halálát. „Tamayo legendás vízi ember volt és nagy tiszteletnek örvendett, itt nőtt fel, és nagyszerű tagja volt vízi mentőcsapatunknak” – idézte a brit hírportál. (MTI)