Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Súlyos sérülése ellenére sem műtik meg egyelőre Sallai Rolandot

A focistának az arccsontja is eltörött.

Egyelőre nem műtik meg Sallai Rolandot, a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Freiburg magyar válogatott támadóját, aki szombaton a Bayer Leverkusen elleni összecsapáson sérült meg súlyosan.

A 25 éves futballistát a leverkuseni Jonathan Taha a negyedik percben úgy rúgta arcon, hogy a cipője a szemét is érte. A kórházban kiderült, Sallainak eltört az arccsontja. Édesapja, Sallai Tibor az M1 aktuális csatornának elmondta, a hétfői kontrollvizsgálat enyhe javulást mutatott és egyelőre nem műtik meg fiát, akinek a következő egy hétben pihennie kell. Hozzátette, az eset során keletkezett vérömleny nyomja az idegeket, így a játékosnak kicsit kettős látása van.

Sallai Tibor megjegyezte, az egy hét múlva sorra kerülő újabb kontroll után dőlhet csak el, hogy fiát meg kell-e műteni, ugyanakkor úgy tudja, már készül számára az a speciális maszk, amelyet ilyen esetekben hordani szoktak a pályán.

A szélsőt az eset után percekig ápolták, végül a közönség vastapsa és éltetése közepette hordágyon vitték le a pályáról, majd lecserélték, később pedig kórházba szállították kivizsgálásra.

Csapata így nélküle nyert 3-2-re a Bayer Leverkusen otthonában, és sikerével a tabella első helyén várja a következő fordulót a Bundesligában. (MTI)

Fotó: MTI/Kovács Tamás