Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Óriási dugók várhatóak! – Hetekig tart a Hungária körút egy szakaszának felújítása - Trimedio News

Óriási dugók várhatóak! – Hetekig tart a Hungária körút egy szakaszának felújítása

A következő időszakban türelemre lesz szüksége a Hungária körúton autózóknak.

Megkezdődött a fővárosi Hungária körút útburkolatának felújítása a Hős utca és a Salgótarjáni utca között, a munkák miatt azon a szakaszon néhány hétig korlátozásokra kell számítani – tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a Budapest Közút Zrt. szerdán az MTI-t.

A közlemény szerint az útburkolat javítását mintegy 14 ezer négyzetméteren végzik el. A Hungária körúton a Hős utca és a Salgótarjáni utca között irányonként egy-egy sávot lezárnak, mindkét irányban két sáv lesz járható. A BKK azt javasolja, hogy az érintett területet az autósok a Pongrácz út és a Százados út felé kerüljék el.

A munkálatok várhatóan június végéig tartanak – írták.

A rekonstrukciót a fővárosi önkormányzat finanszírozza, a projekt költségvetése 490 millió forint.

A közleményben az áll: a szűkös anyagi források ellenére a BKK és a Budapest Közút mint kivitelező elkötelezett a fejlesztések mellett.

Az útfelújítási program további eleme az Üllői út Szarvas csárda tér és városhatár közötti, valamint a Mester utca Ferenc körút és Haller utca közötti szakaszának korszerűsítési terve. Eredményes közbeszerzési eljárás után idén indulhat az újpalotai Erdőkerülő utca és a Zsókavár utca felújítása, valamint a kivitelezésre vonatkozó vállalkozási szerződés aláírása után a zuglói Vezér utca rekonstrukciója is – közölték.