Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Meghalt a Sziget fesztivál egyik ismert szervezője

Meghalt Lakos László, aki korábban a Sziget fesztivál technikai vezetője volt.

Halálhírét a közösségi médiában jelentették be több bejegyzésben, egyebek mellett a fesztiválszervező kollégák is posztoltak erről.

– Lakos Laci nemcsak jelen volt a legnagyobb hazai fesztiválok indulásakor, hanem műszaki vezetőként a neve évtizedeken át össze is forrt ezek felépítésével, működésével. Isten veled, Laci, őszinte részvétünk a családodnak! – írták a Strand Fesztivál szervezői egy bejegyzésben.

Lakos Lászlóval 2016-ban a Librarius portál készített részletes interjút arról, hogy mi minden kell egy fesztivál felépítéséhez. Az interjúban Lakos László elmondta, hogy már az 1980-as években is részt vett világsztárok (Carlos Santana, Tina Turner, Bon Jovi, Queen) magyarországi fellépéseinek szervezésében, később pedig a Sziget mellett több más magyar fesztivál (Hegyalja Fesztivál, Mezőtúri Rockfesztivál) szervezésében is részt vett.

– Én azt szeretem, amikor van egy üres mező, ahol létre kell hozni egy várost. Meg kell találni, hogy hol van áram, víz… A szennyvízrendszert legyártottuk magunknak: hatvan-hetvenezer ember szennyvizét tudjuk így kezelni. Ezek nagyrészt nemcsak saját gyártású, de ráadásul saját fejlesztésű eszközök is – mondta az interjúban Lakos László.