Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Karbantartás miatt szünetel a Magyar Közút online szolgáltatása szombat déltől vasárnap délig

A szolgáltatások 2023. június 10-én 12 órától várhatóan vasárnap, június 11-e 12 óráig nem lesznek elérhetőek.

A karbantartás ideje alatt szünetel többek között a www.utinform.hu weboldalon a korlátozások, balesetek térképi megjelenítése, a kameraképek és a társaság weboldala, www.kozut.hu is. Aktuális forgalmi információkért a közlekedők az Útinform diszpécsereit és a vármegyei diszpécsereket telefonon lehet elérni – hívták fel a figyelmet a közleményben.
Részletezik, hogy a frissítés miatt átmenetileg szünetelni fog a társaság valamennyi publikus oldala, így többek között a www.kozut.hu oldalon keresztül elérhető e-ügyfélszolgálati felület, a www.uvreoffice.kozut.hu, melyen útvonalengedélyek kérhetőek és a társaság Úttörténeti Múzeumának weboldala, a www.muzeum.kozut.hu is. A közútkezelő munkavállalói ezalatt emaileket sem tudnak fogadni, azokat csak a rendszerek újraindítása után érik majd el.
Aktuális forgalmi információkkal kapcsolatban ugyanakkor ebben az időszakban is elérhetőek lesznek az Útinform diszpécserei telefonon a +36-1-336-2400 telefonszámon és a vármegyei diszpécser szolgálatok is, amelyek telefonos elérhetőségei a társaság weboldalán érhetőek el.
A közleményben tudatták azt is, hogy június 13-a, kedd éjszakától június 14-e, szerda reggelig újabb karbantartási munkák keretében a társaság gyorsforgalmi utak felett található változtatható jelzésképű táblái állnak le átmenetileg, nemcsak a Magyar Közút, hanem a tavaly szeptember óta a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. kezelésében lévő autópálya szakaszokon is. Ezalatt a táblákon nem jeleníthető meg aktuális útinformáció, csak általános tájékoztatás. (MTI)