Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Nemzetközi siker! Európai turnéra indul novemberben Azahriah

Közleményük szerint a koncertsorozat november 2-án kezdődik Bécsben, és november 12-én fejeződik be Párizsban.

Hat országot érintő európai turnéra indul novemberben Azahriah – közölte az énekes-dalszerző menedzsmentje csütörtökön az MTI-vel.
Az állomások között lesz még Prága, Varsó, Berlin, Manchester és London.
Mint írják, a turnén Azahriah Európa-szerte megmutathatja, ami már tavalyi nagyszínpados koncertje során a Szigeten is kiderült: zenéje nyelvi és országhatárokon átívelő produktum, amely bárhol képes megmozgatni a közönséget.
Pár hete megjelent nagylemezén, a Mementón a karibi Queen Omega az egyik közreműködő, a Four Moods 2 című szám „a tökéletes példája annak, hogy Azahriah művészi nyelve univerzális” – emelik ki a közleményben.
Azahriah lépett már fel külföldön: a hollandiai Eurosonic fesztiválon – Magyarország képviseletében – élő show-val mutatkozott be.
A 21 éves Azahria youtuberként kezdte pályafutását, énekesként és dalszerzőként 2021-ben lépett először színpadra. Az év novemberében nyert az MTV EMA helyi előadó kategóriájában, és a OneRepublic előzenekaraként színpadra állhatott a Hősök terén. Mára az egyik legfelkapottabb magyar előadóvá vált, tavaly és idén is telt házas koncertet adott a Budapest Parkban, és idén tavasszal megtöltötte a Papp László Budapest Sportarénát is.