Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Peter Šrámek: Úgy érzem, most nem lenne tisztességes párkapcsolatba kezdenem

Az énekes azt mondja, jelenleg annyi elfoglaltsága van kilátásban, hogy nem tudna elegendő időt szánni a barátnőjére.

Peter Šrámek nemrég a Blikknek mesélt arról, hogy rengeteg munka áll előtte a soron következő hónapokban. Mint mondta, szinte minden napra jut valamilyen elfoglaltsága: a nyár végéig szó sem lehet nála pihenésről, amit bár fárasztónak vél, mivel a hivatása a szenvedélye, örömmel tölti el, hogy sokan kíváncsiak rá – egy párkapcsolat viszont emiatt úgy érzi, jelenleg nem férne bele az életébe.
A magánéletemre egyáltalán nincs időm, így jelenleg egy párkapcsolat sem jöhet szóba. Úgy érzem, most nem lenne tisztességes párkapcsolatba kezdenem, mert annyira a munkán van a fókusz, hogy nem tudnék elegendő időt szánni a barátnőmre. Ez persze nem jelenti azt, hogy nem szeretnék megállapodni. Ha jönne az Igazi, nem zárkóznék el tőle, de most nem keresem a szerelmet – osztotta meg a lappal az énekes, aki az elmúlt hónapokban 10 kilótól szabadult meg, és azóta is odafigyel az étkezésére.
Sokkal jobban érzem magam a bőrömben, mert bár sosem voltam nagydarab típus, tavaly már nemcsak én, de a közönség is észrevette, hogy pocakot növesztettem a rendszertelen táplálkozás miatt. Most odafigyelek arra, mit és mennyit eszem, és szeretnék hetente legalább egyszer eljárni az edzőterembe, mert rájöttem, hogy túl a harmincon különösen oda kell figyelnem magamra tette hozzá.