Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Fideszes EP-képviselő asszisztense lett Gáspár Evelin

Gáspár Győző lánya korábban úgy érezte, apja miatt nem kap „normális” munkát.

A politikus közvetlen parlamenti asszisztensén keresztül azt üzente: személyes meghallgatás alapján választotta ki a munkára Gáspár Győző lányát az elmúlt években szerzett tapasztalatai és nyelvi kvalitásai okán.
A Blikk szúrta ki, hogy Gáspár Evelin neve felkerült Járóka Lívia fideszes EP-képviselő asszisztensei közé. A lap az ügyben kereste a kormánypárti politikust, akinek a nevében a közvetlen parlamenti asszisztense válaszolt, mondván:
Járóka Lívia személyes meghallgatás alapján választotta ki Gáspár Evelint, a legfőbb érv az elmúlt években szerzett tapasztalatai és nyelvtudásai voltak.
Sajtómegjelenéssel kapcsolatos feladatokat végez Gáspár Evelin és folyamatos, rugalmas a munkakapcsolat.
Járóka – az első roma nő, akit EP-képviselővé választottak, még 2004-ben, és azóta egy hároméves időszakot leszámítva folyamatosan képviselő – egyébként az idén nem került fel a Fidesz–KDNP európai parlamenti listájára. A képviselő korábban közölte, hogy „a jövőben az egyetemi-akadémiai életben folytatja szakmai pályafutását”.
Asszisztensi munkájával kapcsolatban sem Gáspár Evelin, sem szülei nem kívántak nyilatkozni.
Édesapja, Gáspár Győző tavaly óta a Fidesz tagja, és a közelmúltban szintén megfordult az Európai Parlamentben, üzent is Brüsszelből.

Fotó: TV2