Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Faragó András Topy: Megtapasztaltam a borzalmakat

A színész külön fejezetet szentelt memoárjában annak az időszaknak, amikor cukorbetegsége miatt kórházi kezelésre szorult.

Életvidámságáról ismeri az egész ország Faragó András Topy-t, aki nemrég memoárjában összegezte a színészi pályán töltött 42 évadát.
Sok minden összeállt, egy baráti találkozó alkalmával Lakatos András barátom vetette fel a könyv ötletét. Aztán egyszer csak hívott később, hogy meg is van a szerzőtárs, Illés Györggyel írják meg a könyvem. Az első felét velem beszélgetve készítette András, a második felét pedig rólam. Pályatársak, az életem fontos emberei – a teljesség igénye nélkül – mind megszólalnak benne – mondta a Sláger Kultban a művész, akinek könyve életigenléssel fűszerezett, ám több olyan rész is akad benne, ahol a történtekkor, akkor és ott kevésbé mosolygott.
10 éve, amikor betöltöttem az 50. életévemet és elindult a B oldal derült ki, hogy súlyos a cukorbetegségem. Volt időm a kórházban elmélkedni, megtapasztaltam a borzalmakat és eldöntöttem, hogy én ezt nem fogom annyiban hagyni. Lefogytam és tartom is a súlyom. Semmiben nem szenvedek hiányt, ma már mindent gyönyörűen ki lehet váltani, minden süteményből van cukormentes is, csak oda kell figyelni. Elhatározás kérdése, amit én szívvel, vidámsággal, jókedvvel oldok meg a hétköznapokban, akkor is, amikor magam sütök-főzök – árult el a műsorvezetőnek, S. Miller Andrásnak Faragó András Topy.