Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Felújítás miatt egyirányúsítják az Üllői út egy szakaszát a XVIII. kerületben

A társaság az autóbuszok Üllői úti kimaradó megállóinak eléréshez az 50-es villamos igénybevételét javasolja.

Felújítás miatt egyirányúsítják az Üllői utat a XVIII. kerületi Petőfi utca és a Béke tér között a városközpont felé szombattól – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.
Közleményük szerint várhatóan november elejéig lesz egyirányú a forgalom az érintett szakaszon. A változás érinti az ott közlekedő buszokat is, de a villamosok forgalmát nem befolyásolja.
A 193E autóbusz a Mednyánszky utca, illetve a Market Central felé módosított útvonalon, az Üllői út helyett a Gyömrői út – Ferihegyi repülőtérre vezető útvonalon jár, így nem érinti a Szarvas csárda teret és a pestszentlőrinci Béke teret sem.
A 236-os és 236A autóbuszok a Mednyánszky utca, illetve a Market Central felé a Szarvas csárda tér és a Királyhágó utca között módosított útvonalon, az Üllői út helyett a 182-es busz vonalán a Ráday Gedeon utca – Bessenyei György utca – Haladás utca – Petőfi utca – Gilice tér – Cziffra György utca – Szabadka utca -Száva utca – Halomi út – Királyhágó utca útvonalon közlekednek.
A 950-es éjszakai járat Pestszentimre, vasútállomás felé a Petőfi utca – Gilice tér – Cziffra György utca – Szabadka utca -Száva utca – Halomi út – Királyhágó utca – Béke tér – Üllői út – Mednyánszky utca – Bartók Béla utca – Benczúr utca – Üllői út – Királyhágó utca útvonalon jár, nem érinti a Szarvas csárda tér és a Béke tér közötti megállókat – közölte a BKK.

A fotó illusztráció!