Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Elvitték az 1,7 milliárd forintos nyereményt az ötös lottón

A 170 millió forint Joker-nyeremény is „gazdára” talált.

Sikeresen eltalálta egy játékos mind az öt kihúzott számot az ötös lottó szombati sorsolásán, a szerencsés nyertes több mint 1,7 milliárd forinttal lett gazdagabb – tájékoztatta a Szerencsejáték Zrt. szombaton az MTI-t.
A közlemény szerint 9 hét halmozódás után született telitalálatos. A szerencsés játékosnak a sorsolás másnapjától számított 90 napon belül kell jelentkeznie a nemzeti lottótársaságnál.
Emellett egy játékos hazaviheti a Joker-nyereményt, amely 170 millió forint.
Született 48 négytalálatos is, ezek a játékosok egyenként 950 ezer forintot nyertek.
A 300 millió forintot meghaladó nyeremények esetére a társaság külön telefonszámot, „nagynyertes-vonalat” tart fenn, amely a www.szerencsejatek.hu oldalon és az értékesítőhelyeken is megtalálható.
A nyertes játékos telefonon történő jelentkezése során a lottótársaság munkatársának az elsődleges feladata az, hogy a szelvényen lévő információk alapján meggyőződjön arról, valóban a nyertes van a vonal túloldalán.
Ezután kerülhet sor a személyes találkozásra, amelynek keretében leadják az eredeti szelvényt, és megvizsgálják annak érvényességét. Amennyiben a beazonosítás sikeres, a személyes adatok egyeztetését követően megkezdődhet a kifizetési eljárás.
A nyertesnek Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie, mivel a nagy összegű nyeremények kifizetése minden esetben banki átutalással történik – közölte a Szerencsejáték Zrt.
A társaság tájékoztatása szerint a 27. játékhéten a következő számokat húzták ki: 4 (négy), 17 (tizenhét), 55 (ötvenöt), 67 (hatvanhét), 89 (nyolcvankilenc).