Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

A jegyüzérek az Atlétikai vb-t is megcélozták: hamisítják a jegyeket

Csalók próbálják meg becsapni azokat, akik nem tudtak hivatalos jegyértékesítési forrásból belépőt váltani a budapesti atlétikai világbajnokságra.

A jegyüzérek borsos áron, többszörösen másolt belépőket kínálnak a gyanútlan vásárlóknak – tájékoztatták a szervezők pénteken az MTI-t.
Az elmúlt napokban szinte lehetetlen volt belépőt vásárolni az atlétikai világbajnokság esti programjaira. Kedd estig az összes elérhető jegyet elkapkodták a hátralévő döntőkre, sem a hivatalos online felületen, sem a Nemzeti Atlétikai Központ jegypénztárában nem lehetett belépőt venni.
„A szervezőbizottsághoz több bejelentés is érkezett olyan esetekről, amikor különböző közösségi jegy adás-vétellel foglalkozó internetes oldalon beszerzett belépőről kiderült, hogy csupán másolata az eredetinek. A több példányban sokszorozott belépők közül természetesen csak eggyel volt lehetséges a belépés, az azonos sorszámú jeggyel később érkező szurkolók már nem tudtak belépni a Nemzeti Atlétikai Központba” – áll a szervezők közleményében.
A vb szervezőbizottsága javasolja a nézőknek, hogy csak megbízható forrásból vegyenek át jegyet.