Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Forgalomkorlátozások lesznek a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt

A verseny közben – rendőri irányítás mellett – lesz lehetőség az útvonalat keresztező közlekedésre.

Forgalomkorlátozásokra kell számítani a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt, amely szerdán 12.50 órakor Karcagról indul, és az első napon Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyét érinti – közölte az Útinform a weboldalán kedden.
A tájékoztatás szerint a résztvevők a rajtot követően a Kunmadaras – Tiszaszentimre – Tiszaszőlős útvonalon érkeznek meg Tiszafüredre, majd onnan a 33-as főúton Hortobágy érintésével Nagyhegyesnél térnek le Hajdúszoboszló irányába. A város körül a kerékpárosok 3 kört tesznek meg, érintve a 4-es főutat is – ismertették a részleteket, megjegyezve, hogy a befutó várhatóan délután 16.30 óra környékén lesz Hajdúszoboszlón, a Szent István Parknál.
Az Útinform arra hívta fel a figyelmet, hogy a mezőny elhaladásakor, egy-egy útszakaszon rendőri segítséggel megállítják a forgalmat, és a csomópontokban is rendőri forgalomirányításra kell számítani.
Azt is közölték, hogy Karcag és Hajdúszoboszló belterületén is lezárásokra, forgalomkorlátozásokra kell számítani, amelyekre a kihelyezett táblák hívják fel a figyelmet. (MTI)