Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Elindította az új tippmixpro.hu oldalt a Szerencsejáték Zrt.

Új funkciókkal és csaknem tízszer több fogadási eseménnyel várja az érdeklődőket a megújult tippmixpro.hu weboldal.

ASzerencsejáték Zrt. közleménye szerint az oldal különlegessége – amellett, hogy megérkezett a fogadáskészítő és az azonnali kifizetés funkció –, hogy Magyarországon legálisan csak itt lehet tétet rakni a magyar látványcsapatsportok eseményeire, mint például a labdarúgó-, a kézi-, a röp- és a kosárlabda-, vagy a jégkorong-mérkőzésekre.
Tíz éve indítottuk el online sportfogadási platformunkat, és mindvégig törekedtünk arra, hogy fogadóinknak a legtöbbet nyújthassuk. A tippmixpro.hu megújulása mérföldkő a vállalat és a játékosaink számára is: az új oldalon a korábbinál jóval szélesebb kínálattal, világszínvonalú sportfogadási lehetőségeket biztosítunk úgy, hogy mindeközben nem tévesztjük szem elől felelős játékszervezési elveinket sem – idézte a közlemény Mager Andreát, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatóját.
A közlemény szerint a megújulás során a Szerencsejáték Zrt. modernizálta és hatékonyabbá tette a fogadási folyamatokat, ezzel is növelve az ügyfélélményt. Az egyik ilyen új funkció a játékosok számára rendkívül népszerű cash out, vagyis az azonnali kifizetés, ami pörgős, dinamikus játékélményt biztosít. Az új funkciók között szerepel még a fogadáskészítő szolgáltatás, amelynek segítségével a játékosok akár egyetlen mérkőzésre is tudnak kötésben fogadni, ehhez pedig mérkőzésenként többszáz fogadási piacot kínálnak a számukra.
Az új tippmixpro.hu oldalon éves szinten várhatóan több mint egymillió eseményre biztosít majd fogadási ajánlatokat a Szerencsejáték Zrt., miközben már 15 e-sportra is helyezhetnek el téteket a játékosok. (MTI)