Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Forgalomkorlátozás lesz szerdán és csütörtökön az M7-esen

A tájékoztatás szerint a Sport utcai csomópont után a bevásárlóközpontok környezetében zajló munkavégzésre előjelző táblákon hívják fel a figyelmet.

Burkolatjavítási munkálatok miatt sávzárás, forgalomkorlátozás lesz szerdán és csütörtökön az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán a 11-es és 12-es kilométer között. A társaság szakemberei szerdán reggel 7 órától várhatóan az esti órákig a két belső sávot zárják le, emiatt sávelhúzással a két külső sávon haladhat a forgalom. Hozzátették, a sztrádán a komplex terelés kiépítésének időszakában, különösen reggel 7 és 9 óra között, de azt követően is jelentős torlódásra kell számítani – közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az MTI-vel.
Csütörtökön reggel 7 órától, várhatóan az esti órákig a két külső sávot zárják le, ezalatt a forgalom a két belső sávon haladhat, a közlekedők 60 kilométer/órás sebességkorlátozásra és jelentős menetidő-növekedésre számíthatnak – ismertették.

A Magyar Közút Zrt. a közlekedők számára indulás előtt az Útinform weboldalát, illetve navigációs, közösségi autós alkalmazások használatát ajánlja.