Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Lukács Sándort kiengedték a kórházból, mégsem kellett megműteni a szívét

Gyógyszeres kezelést kapott, amitől helyreállt a szívritmusa. A hét végén dől el, van-e szükség további beavatkozásra.

Lukács Sándor október végén kórházba került. A 76 éves színészt a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikáján ápolták, a korábbi hírek szerint műteni kellett a szívét.
A színművész a Borsnak nyilatkozott jelenlegi állapotáról. Mint elmondta, az elmúlt időszakban gyanúsan fáradtnak és gyengének érezte magát, emiatt döntött úgy, hogy aláveti magát egy alapos orvosi kivizsgálásnak. Egy hetet töltött a szívklinikán, szerdán engedték ki a kórházból, operációra végül mégsem volt szükség. A színész elárulta, a szívritmusát gyógyszeres kezeléssel sikerült visszaállítani.
Szerdán engedtek ki a kórházból, műteni nem kellett, csak gyógyszereket kaptam. Még pihennem kell, de alig várom, hogy visszatérjek a színpadra, hiszen számos szép művészi kihívás vár rám, igaz, ez még kicsit odébb van mondta Lukács Sándor.
A következő vizsgálatra vasárnap kerül majd sor, aznap dől el, hogy kell-e beültetni a szívébe sztentet, amivel az elmeszesedett eret tágítják.
Bizakodó vagyok a vasárnapi vizsgálattal kapcsolatban, ugyanakkor bármit mondanak az orvosok, én elfogadom – fűzte hozzá.

Fotó: MTI