Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Árpa Attila: „Három nő van az életemben, aki tényleg a legfontosabb”

Kislányáról vallott Árpa Attila a Manna Fm Valódi Nők című műsorában Balázs Andrea, Pálfi Éva és Argyelán Krisztina vendégeként.

Árpa elárulta, hogy három női példaképe is van, ebből az egyik az édesanyja, másik a lánya, Amira.
Nagyon-nagyon boldog vagyok, most már ott tartok, hogy három nő van az életemben, aki tényleg a legfontosabb, mind a hármat szeretem, és nekem mind a három példakép a saját módján. Még a 17 éves lányom is egyfajta példakép, mert ő képviseli nemcsak az én jövőmet, hanem az ő generációját is, és azt is jól. Tehát ő sem az a tipikus Z generációs, elkényeztett, akinek csak a telefonon létezik. Na jó, fontos a telefon nyáron, de vannak olyan értékei, és jó szíve, és filantróp meg polihisztor, meg minden ilyesmi, ő is egyfajta példakép számomra – vallotta be Árpa Attila.
Azt is elmondta, számára mindegy volt annak idején, hogy fia vagy lánya lesz.
Teljesen mindegy, hogy fiú vagy nő, vagy non-bináris, nekem mindegy, így is, úgy is szeretném őt, amilyen. Nem volt ilyen, nem tettem különbséget. A szeretet meg mindig is ott volt, én mindig is vágytam gyerekre – magyarázta.
Árpa azt is elárulta, hogy folytatódik-e a nagysikerű Argo, lesz-e harmadik része a kultfilmnek.
Sajnos nem. Azért nem, mert a főszereplők egy része már nincs köztünk sajnos. Úgyhogy Oszter Sándor, Bicskei Lukács, Kiss József és sajnos még sorolhatnám, egy csomóan már nincsenek itt velünk, így aztán ez már nem lenne az igazi – monda el Árpa Attila a Valódi Nők című műsorban.