Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

November végén nyílik meg a Deák téri karácsonyi vásár

November 24-én nyílik meg a Budapesti Karácsonyi Vásár és a Városháza Téli Élménypark.

Ennek keretében a Deák Ferenc téren karácsonyi vásárral, a Városháza parkban pedig jégpályával várják a közönséget a szervezők.
November 24-től január 7-ig minden nap lehet majd korcsolyázni a Városháza parkban reggel 8 órától 20 óráig, míg csütörtöktől vasárnapig egy órával tovább, 21 óráig tartanak nyitva. A helyszínen a készlet erejéig korcsolyát is lehet majd kölcsönözni – közölte a programokat szervező Budapest Brand nZrt. az MTI-vel.
A Deák Ferenc téri vásárban és a Városháza parkban hagyományos karácsonyi édességeket, ételeket és italokat, valamint magyar kézműves termékeket lehet majd kapni.
December 3-án, az első adventi vasárnapon közös gyertyagyújtás lesz a Városháza parkban, december 6-án pedig ugyanitt Mikulás ünnepséget is tartanak.
A Baptista Szeretetszolgálat cipősdoboz-akciója is kitelepül a Városháza parkba, ahol december 18-ig várják a hátrányos helyzetű, vagy nehéz körülmények között élő gyerekek részére a cipősdobozba csomagolt hasznos és kedves ajándéktárgyakat, játékokat. (MTI)