Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Karbantartás miatt nem lesz elérhető a Telekom alkalmazása

A karbantartás ideje alatt a 1414-es lakossági és a 1400-ás üzleti telefonos ügyfélszolgálat korlátozott funkciókkal áll rendelkezésre.

A várakozási idő is az átlagosnál hosszabb lehet. A Magyar Telekom informatikai rendszereinek ütemezett karbantartása miatt 2024. március 14-én 18 órától várhatóan 2024. március 16-án 8 óráig a Telekom alkalmazás, a Telekom fiók, a telekom.hu és az Üzleti önkiszolgáló portál nem lesz elérhető, valamint március 14-én csütörtökön a cég üzletei is a szokottnál hamarabb, 18 órakor bezárnak – közölte a szolgáltató szerdán.
Közölték: az ütemezett karbantartás ideje alatt a mobil- és otthoni szolgáltatások működni fognak, a Telekom ügyfelei a mobil díjcsomagjukban foglaltak szerint tudnak majd telefonálni és mobilnetezni, valamint az otthoni szolgáltatások: az otthoni (vezetékes) telefon, internet és a TV szolgáltatás is működni fog.
Mivel a karbantartás időszaka alatt a hazai, EU-s és EU-n kívüli netbővítő vásárlása nem lesz elérhető, a Telekom ezen időszakra korlátlan netet biztosít minden lakossági és üzleti mobil ügyfele számára belföldön, melynek aktiválása automatikus. Külföldi tartózkodás esetén pedig az Európai Unióban 5 GB netet, míg az EU-n kívül 2 GB EU-n kívüli netet biztosít, melyet szintén automatikusan aktivál, az ügyfeleknek nincs ezzel teendője – közölték. (MTI)