Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Gyógyszereket és étrendkiegészítőket is árulnak az OMV benzinkútjai

Az OMV 99 magyarországi benzinkútja vény nélkül kapható gyógyszereket, étrend-kiegészítőket és orvostechnikai eszközöket is árul tavasztól.

A kínálat elsősorban olyan termékekből áll, amelyek utazás közben gyakran előforduló egészségi problémák tüneteit enyhítik. A vásárlók többek között láz- és fájdalomcsillapítót, orr- és szemcseppet, vitaminokat és gyulladáscsökkentőket találnak az OMV-töltőállomásokon tavasztól. Gyógyszert a jogszabályoknak megfelelően csak 14 éven felüliek vehetnek, visszavétel pedig nincs, de a gyógyszerhulladék díjmentesen leadható – közölte a társaság az MTI-vel
A közlemény szerint az új árucikkek bevezetését a vevői igényekkel indokolták, a 10 benzinkútra kiterjedő tesztidőszak kedvező tapasztalatokkal zárult. Az egészségügyi termékek forgalmazásban a Goodwill Pharma Nyrt. működik együtt az OMV-vel – tették hozzá.
Az osztrák iparvállalat 8 országban több mint 1700 töltőállomást üzemeltet, Magyarországon 201-et, piaci részesedése belföldön 15 százalék. A magyar alapítású és tulajdonú Goodwill Pharma gyógyhatású termékek terjesztése mellett saját készítményeket is fejleszt, többek között vitaminkészítményeket és étrendkiegészítőket – olvasható a vállalati honlapon.