Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Varga Judit: Rengeteget sírtam, hiába tettem meg mindent

A volt igazságügyi miniszter Hajdú Péternél mesélt megromlott házasságáról.

Varga Judit először állt nyilvánosság elé, miután a kegyelmi botrány miatt távozni kényszerült a közéletből, a Frizbiben öntötte ki a szívét Magyar Péterrel kapcsolatosan.
Nem kívánom senkinek, hogy olyan helyzetbe kerüljön, hogy a házastársa titokban hangfelvételt készít a beszélgetésükről, hogy folyamatosan zsarolja. Ráadásul mindezt nem politikai céllal, ahogy most beállítja, hanem azért, hogy ne váljak el tőle, mert akkor elveszti a jól fizető pozícióit – kezdte a beszélgetést Varga Judit, akinek elmondása szerint pokol volt a házassága, rengeteget sírt, hiába tett meg mindent Magyar Péterért.
A helyzet szörnyen megalázó számomra. Komoly embernek tartottam magam, mindig igyekeztem távol tartani a bulvártól. Amiért én itt vagyok az én családom tisztességének megvédése. Tartozom annyival a szüleimnek, a nővéremnek, akik olyan sokat segítettek nekem, hogy elmondjak mindent. Hogy Magyar Péter nem feltétlenül az, akit akar mutatni a túlvilágnak – magyarázkodott Varga, aki többször elsírta magát az adás során.

Fotó: MTI/Mohai Balázs