Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Farkas Alexa: Balázzsal a házasságunk véget ért

26 év volt köztük a korkülönbség.

Mivel már többeteknek feltűnt, hogy Balázzsal nem posztolunk közösen, itt az ideje, hogy nyilvánosságra hozzuk, hogy a házasságunk egy ideje véget ért – írja új posztjában Farkas Alexa, az Éjjel-Nappal Budapest korábbi szereplője, aki követői tudtára adta, hogy véget ért házassága a nála 26 évvel idősebb férjével, Farkas Balázzsal.
Mint fogalmaz, a miértekről nem szeretne beszélni, csupán annyi megjegyzése van, hogy életük legszebb öt éve volt a házasságuk. Farkas a Blikknek annyit azért elárult, hogy fél éve élnek külön:
Azonban továbbra is nagyon jó a viszonyunk, együtt dolgozunk és bármilyen hihetetlen is, a legjobb barátok vagyunk, akik minden megbeszélnek egymással, legyen szó munkáról vagy magánéletről – írta, majd hozzátette:
Éreztük, hogy a napi rutinjaink elmennek egymás mellett. Én egy keményebb vonulatú üzleti tanulásba kezdtem, teljesen más oldalról nézem a dolgokat, ő pedig ugyanúgy maradt a spirituális vonalon. Érdekes, hogy előtte egyáltalán nem beszéltünk erről, de egyik délután mind a kettőnkben egyszerre ért meg a gondolat. Egyetértettünk abban, hogy egyikünk se akar ebben a házasságban benne maradni, lehetünk még boldogok mással vagy máshogy. Ott akkor sem és azóta se hangzott el közöttünk egy ronda szó vagy kiabálás sem – fogalmazott Alexa.