Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Vasárnapi óraátállítás miatt módosul a MÁV-Volán csoport néhány járatának a menetrendje

Az óraátállítás Magyarország területén négy nemzetközi vonatot is érint.

Március 31-én, vasárnap kezdődik a nyári időszámítás, az órákat hivatalosan hajnali kettőkor három órára állítják előre, ami néhány belföldi és nemzetközi vonat, és pár Volánbusz-járat menetrendjét is érinti – közölte a MÁV-Volán-csoport pénteken a honlapján.
Az óraátállítás belföldön többek között érinti a Budapest-Vác-Szob és a Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonal vasúti közlekedését.
A menetrendek változásáról bővebben a mavcsoport.hu honlapon lehet tájékozódni.
A Volánbusznál az óraátállítás miatt néhány busz közlekedése módosul Érd, Kiskunhalas és Hódmezővásárhely térségében. Részletes tájékoztatás a Volánbusz honlapján olvasható.
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-hez hétközben eljuttatott közleményében azt írta: vasárnap hajnalban a legtöbb járat közlekedése nem változik, a 2 óra előtti és a 3 óra után indulásokat kell figyelni a menetrendben. Ebben az időszakban, várhatóan hajnali 2 és 4 óra között a közterületi kijelzők nem üzemelnek majd.
Egyes éjszakai járatokat az óraátállítás időpontja menetközben ér, ezért egy-két indulási időpont is változik.
A 100E repülőtéri gyorsjárat változatlanul egész éjszaka közlekedik, az óraátállítás időszakában azonban egyes járatok indulása néhány perccel módosulhat – tudatta a BKK. (MTI)