Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Változékony, de egyre melegebb idő várható az első áprilisi hétvégén

Változékony, de egyre melegebb, kora nyárias idő várható sok napsütéssel az első áprilisi hétvégén.

A legmelegebb órákban vasárnap akár 22-27 Celsius-fok is lehet – derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet juttattak el az MTI-hez.
Pénteken reggel a felhő- és csapadéksáv a keleti határszélről is levonul. Napközben fátyolfelhős időre lehet számítani, amely átmenetileg jobban megvastagodhat, így időszakosan szűrheti, akár zavarhatja is a napsütést. Kicsi az esély a csapadékra, de a nyugatias szél élénk, néhol erős lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18-24 fok között alakul.
Szombaton változó vastagságú felhőzetre kell számítani, az ország nagy részén többórás napsütéssel. Északkeleten néhol előfordulhat gyenge eső, zápor. A délnyugati, majd nyugati, északnyugati szél több helyütt megélénkül. Hajnalban 7-12, délután 20-26 fok valószínű.
Vasárnap napos idő várható kevés fátyolfelhővel, illetve lapos gomolyfelhővel, csapadék nélkül. Az északkeleti, keleti, majd a Dunántúlon a délkeleti szél többfelé megélénkül. A minimum-hőmérséklet 7-15, a maximum 22-27 fok között alakul.