Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Tüzépinfó néven építőipari árfigyelő rendszer indult

Tüzépinfó néven építőipari árfigyelő rendszer indult, 5 üzletlánc 65 boltjában több mint 12 000 termék napi fogyasztói árát követi nyomon.

Az ingyenesen elérhető oldalon jelenleg az OBI Hungary Retail Kft., a Praktiker Kft., a Bauhaus Szakáruházak Bt., a Piramis Építőház Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (Építőanyag.hu) és a Szerelvénybolt Kft. (Szerelvénybolt.hu) termékei szerepelnek, a tervek szerint a rendszerbe bevonnák a kisebb lokális boltokat is – közölte a tuzepinfo.hu az MTI-vel
Huber Krisztián az oldalt üzemelő Terc Kft. ügyvezető igazgatója a közleményben kiemelte: az oldal célja az árverseny élénkítése, ezáltal az árak mérséklése, hiszen az építőiparra jellemző hektikus árváltozások, irracionális árkülönbségek gyakran elinflálják a kormányzati támogatásokat, lehetetlenné teszik a lakosság számára az otthonfelújítást vagy az építkezést.
A közleményben ismertetik, hogy az oldalon többféleképpen lehet termékre keresni, mindennap frissítik az árakat, így folyamatosan naprakész információhoz juthatnak az érdeklődők.
A Terc Kft. 1990-ben létrejött vállalkozás, tevékenysége alapvetően az építőipari szakmai kiadványok, valamint az ezeken alapuló építőipari vállalkozói programrendszerek készítése, forgalmazása, illetve egyéb építőipari információs szolgáltatások nyújtása.