Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Oktatóvideóval segíti az árfigyelő rendszer használatát a GVH

Az árfigyelő rendszerrel az érdeklődők a legjobb ajánlatokra találhatnak rá.

Az ingyenesen elérhető online árfigyelőt már több mint 1,2 millió egyedi látogató kereste fel, augusztusban bevásárlólista funkcióval bővült a rendszer, most ennek használatát mutatja be egy videó – közölte az MTI-vel Gazdasági Versenyhivatal.
A közlemény szerint egyre több időt töltenek el az érdeklődők www.arfigyelo.gvh.hu címen elérhető oldalon. A július elsején indult árfigyelő 62 termékcsoport több száz termékének napi árát mutatja meg, hat kiskereskedelmi lánc mintegy 1200 boltjában.
Rigó Csaba Balázs, a nemzeti versenyhatóság elnöke augusztus 30-án a GVH Podcast csatornáján jelentette be, hogy többfunkciós, szabadon összeállítható, megosztható bevásárlólista is segíti a vásárlókat abban, hogy megtalálják a legjobb ajánlatokat.
Kiemelték: a GVH most egy videóban mutatja be az új bevásárlólista funkció használatát.
A videó elérhetősége: https://youtu.be/4zubK_spLFY
Közölték: az online árfigyelő fejlesztése folyamatos, fejlesztik a megjelenítés, illetve a szolgálatás térképes funkcióját is. A jövőben lehetőség lesz például csak a környékbeli boltok termékeire szűrni, illetve a tervek között szerepel az árfigyelő hivatalos mobilapplikációjának kifejlesztése is. Tovább bővülhet a rendszerben szereplő termékek köre, illetve újabb kiskereskedők csatlakozhatnak az GVH által működtetett online árfigyelőhöz – ismertette a Versenyhivatal.