Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Egy hajszálon múlott a népszerű műsorvezető élete

A világsztárt hallucinációk és légszomj kínozta, sürgős orvosi beavatkozásra szorult.

Martin Roberts angol színész-műsorvezető elmondása szerint már gyerekkora óta küzd az asztmával, ám az elmúlt napokban olyan tüneteket tapasztalt meg, melyekben korábban még sosem volt része.

A tévést ugyanis váratlanul erős mellkasi fájdalom kezdte kínozni, majd folyamatosan kimerültnek érezte magát. Roberts ezekkel még megpróbált együtt élni, ám pár hét múlva rosszabbodni kezdett az állapota, felesége tanácsára pedig beutaltatta magát egy Bathban található klinikára, ahol szinte azonnal beavatkozást hajtottak végre rajta.

– Hallucináltam, és nem tudtam rendesen írni sem. Amint megérkeztem a kórházba, szinte felpörögtek az események. Órákra voltam a haláltól, a szívem feladta. A vesém és a májam 30%-os volt, a tüdőm legyengült – idézte a Bors a műsorvezető szavait, aki azt is elárulta, hogy mire a klinikára ért szívburka erősen begyulladt, és megtelt folyadékkal, ami nyomást gyakorolt a szívére.

– Egy szívsebész bejött a műtőbe egy életmentő táskával a hátán. Helyi érzéstelenítőt kaptam, és azt mondták, hogy nézzek félre, miközben behelyeznek egy csövet, hogy kiürítsék a szívemből a folyadékot – árulta el Roberts.