Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Cher felvállalta: 40 évvel fiatalabb férfit szeret

Eddig titkolta kapcsolatukat, most a Twitteren válaszolt követői kérdéseire.

Cher több Twitter-bejegyzéséből az rajzolódik ki, hogy valóban igazak a múlt héten indult pletykák, miszerint egy párt alkot az A.E. művésznéven ismert rapperrel és producerrel, Alexander Edwardsszal. A 76 esztendős énekesnő új kedvese 36 éves.

Először egy fotót osztott meg Edwardsról, a kép mellé pedig csak a rapper keresztnevét írta, amihez egy szívemojit mellékelt. Egy felhasználó rákérdezett nála, hogy együtt vannak-e A.E.-vel, amire Cher egy másik szívecskés hangulatjellel felelt. Később megerősítette, hogy a párizsi divathéten ismerték meg egymást szeptemberben.

Egy rajongó aggodalmát fejezte ki a köztük lévő korkülönbség, illetve a férfi esetleges rossz szándékai miatt, erre a popsztár így reagált:

– Mint mind tudjuk, nem tegnap születtem. Amit biztosan tudok, hogy soha semmire nincs garancia. Amikor hozol egy döntést, azzal kockázatot is vállalsz. Én mindig kockáztattam, ilyen vagyok – írta Cher.

Később azt is kiírta, hogy nem akarja védeni magukat, úgyis mindig lesznek olyanok, akiknek nem fog tetszeni a kapcsolatuk, annak ellenére sem, hogy ők boldogok, és senkit nem zavarnak.

A.E. tavaly még Kanye West, Wiz Khalifa és Machine Gun Kelly exével, Amber Rose-zal járt, egy közös kisfiuk is született. Szakításukhoz az vezetett, hogy a rapper 12 nővel megcsalta a modellt.