Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Shakira és Gerard Piqué megegyeztek a gyerekeik elhelyezéséről

Alig 15 perc alatt lezajlott az eljárás.

A minap az Europa Press nevű spanyol híroldal írt arról, hogy Shakira és Gerard Piqué a bíróságon megerősítették a különválásukról szóló megállapodást, illetve megegyeztek a gyerekeik elhelyezését illetően. Úgy tudni, a bíró előtt külön-külön jelentek meg, később pedig külön ajtókon is távoztak az épületből. Az eljárás alig 15 percig tartott.

A gyerekeket érintő megállapodás részleteiről annyi szivárgott ki, hogy az énekesnő Miamiba költözik a fiúkkal, a focista pedig várhatóan havonta tíz napot láthatja majd Milant és Sashát, a vakációk nagy részét viszont szintén vele tölthetik a gyerekek, kompenzálva a rendszeres napi kapcsolat hiányát – olvasható a Telex szemléjében.

Az Europa Press arról is írt, hogy a megállapodáshoz tartozik egy záradék, ami megtiltja Piquének, hogy Miamiba költözzön, Shakira ugyanis nem szeretné, ha a futballista új párja a gyerekek közelében lakna. Ezt az információt Piqué ügyvédje cáfolta, mondván: mindketten láthatják majd a gyerekeket a leendő partnereik táraságában is.

Shakira és Gerard Piqué 2010-ben ismerkedtek az akkori futball-világbajnokság előtt, hamar be is jelentették, hogy egy párt alkotnak. Első fiuk, Milan 2013-ban, Sasha pedig 2014-ben született. Tizenkét évig voltak együtt, a kapcsolatuk idén nyáron ért véget, a híresztelések szerint azért, mert a focista hűtlen volt az énekesnőhöz.