Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Halálos motorbalesetet szenvedett Treat Williams

A színész családja közölte a szomorú hírt, hétfőn este motorbaleset következtében elhunyt Treat Williams, a Hair és az Everwood-sorozat sztárja.

A fatális baleset Dorset közelében történt hétfőn délután – jelentette a vermonti rendőrség. A 71 éves filmszínészt az Albany Kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét – írta a Variety.com.
Williams 28 évesen aratta első nagy filmes sikerét a Milos Forman rendezte Hair című filmben. Alakításáért az év felfedezettjeként Golden Globe-díjat kapott. Két évvel később A város hercege című Sidney Lumet-filmben nyújtott játékáért jelölték a legjobb színész Golden Globe-jára.
Emlékezetes alakításai között szerepelt az 1985-ben bemutatott Sima száj című romantikus dráma, amelyben Laura Dern partnerét játszotta, és a kilencvenes évek egyik kultfilmje, a Kísértethajó is, amit Stephen Sommers rendezett.
Az Everwood című tévésorozatban egy manhattani agysebészt alakított, aki felesége halála után Coloradóba költözteti a családját. A négy évadon át tartó szériáért a hollywoodi színészek céhe (SGA) díjára is jelölték.
Williams számos tévésorozatban feltűnt, köztük a Good Advice, a Testvérek, a Vihar, a Fejjel a falnak, a Különleges ügyosztály, A nagy svindli és a Lángoló Chicago című szériákban.
Az 1951-ben Rowaytonban született színész Pennsylvaniában, a Franklin and Marshall Főiskolán végezte tanulmányait, mielőtt pályafutása elkezdődött volna. 1975-ben a Deadly Hero című filmben debütált a filmvásznon.
Felesége, Pam Van Sant, és gyermekeik, Gil és Elinor Williams gyászolják. (MTI)