Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Lövöldözés volt a franciaországi Montpellier bírósága előtt, többen meghaltak

Egy nő és egy férfi lövöldözésben életét veszette kedden a dél-franciaországi Montpellier bírósága előtt.

A rendőrséget kora délután riasztották, „miután lövések dördültek el a montpellier-i bíróság előtt” – írta a prefektúra az X közösségi oldalon. „A halálos áldozatok végleges száma kettő. Az eseménynek vége, a terület biztosított” – közölte a helyi prefektúra, kizárva a terrorista indítékot. A rendőrség feltételezése szerint a férfi előbb lelőtte a volt párját, majd öngyilkos lett.
Nem terrorizmussal van dolgunk„, hanem egy olyan üggyel, amelyben egy válófélben lévő férfiről és nőről van szó” – idézett egy rendőrségi forrást az AFP hírügynökség. A pár meghallgatásra érkezett a bíróságra a válásuk kapcsán, mindketten hatvan év körüliek voltak a forrás szerint.
Elborzaszt a nőgyilkosság, amely ma délután történt a montpellier-i bíróság előtt. Minden gondolatom az áldozaté és családjáé. Teljes támogatásomról biztosítom a bíróság dolgozóit” – írta az X közösségi oldalon Éric Dupond-Moretti igazságügyi miniszter.
Ebben az évben ez volt a 33. párkapcsolaton belüli erőszak következtében történt nőgyilkosság Franciaországban, ahol tavaly egész évben 103 hasonló eset történt. (MTI)