Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Ezt tervezi az idei nyárra Marics Peti

Nincs fesztivál VALMAR nélkül? A Duna-part Feszten tuti ott lesznek.

Nyakunkon a fesztiválszezon! Na jó, azért talán még egy picit várni kell rá, de a sötét téli napokon mégiscsak olyan jól esik a nyári programokat tervezgetni. Mi lehetne jobb, mint a Duna partján a hazai zenei paletta legjobb előadóira bulizni egy fergetegeset? Nem sok minden, ez viszont könnyen megvalósulhat, hiszen idén sokak örömére visszatér a Duna-part Feszt, Ráckeve hiánypótló fesztiválja. Többek között olyan előadókkal, mint a Tankcsapda, a VALMAR, a Bagossy Brothers Company, ByeAlex és a Slepp, Beton.Hofi, Manuel vagy Azahriah.

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén újra megrendezik a Duna-part Fesztet. A ráckevei Savoyai-kastélypark újra megtelik a hazai zenei élet krémjével 2023. július 6-8. között. A „bejövős fesztiválon” mindenki megtalálhatja a számára izgalmas zenei irányzatokat, előadókat. A rendezvény második évére a szervezők több változást is ígérnek, például teljesen megújul a fesztivál arculata, és azt mondják, a helyi értékek ápolására 2023-ban kiemelt figyelmet biztosítanak majd.

40 min 1 2
A Tankcsapda is ott lesz!

– Idén több színpaddal, sok új programmal és rengeteg újítással várjuk a fesztiválozókat. Megújult az arculatunk, és jócskán fiatalítottunk a line up-on is. Új szlogenünk, a „bejövős fesztivál” egyrészt a Z-generációt szeretné megszólítani, másrészt arra is utal, hogy nálunk a többi fesztivállal ellentétben nem ott alvós. Természetesen, aki szeretne Ráckevére költözni erre a pár napra megteheti, és számos szolgáltatás közül választhat, a helyi kempingtől kezdve, a szállodákon, vendégházakon, panziókon keresztül, az élménybirtokig” – kezdte Spaics Igor, a fesztivál egyik tulajdonosa.

– Továbbra is fontos számunkra a fenntarthatóság, és emellett a helyi értékekre is szeretnénk felhívni a figyelmet. Terveink szerint otthont adunk egy művészudvarnak, ahol a helyi képzőművészek számára biztosítunk bemutatkozási lehetőség, valamit a fesztivált megelőző időszakban a térségi zenekarok is meg tudnak jelenni Ráckeve főterén – tette hozzá Spaics Igor.

A fiatalok egyik nagy kedvence, a VALMAR is fellép a fesztiválon.

– Tavaly nyáron az Úristen sikerének köszönhetően rengeteg fesztiválmeghívásunk volt, az idei lesz azonban az első teljes szezonunk, amit zenekarral nyomunk le. Izgatottan várjuk, hogy újra ilyen formában találkozhassunk a közönséggel, hiszen egy fesztiválon teljesen más energiák uralkodnak, mint mondjuk egy szórakozóhelyen, vagy más koncerthelyszínen – mondta Marics Peti.

A Duna-part Feszt nagyszínpad programja:

Július 6. csütörtök:

19:00 Manuel

21:00 VALMAR

23:00 Tankcsapda

Július 7. péntek

19:00 Beton.Hofi

21:00 Azahriah

23:00 Bagossy Brothers Company

Július 8. szombat:

19:00 Aurevoir.

21:00 Carson Coma

23:00 ByeAlex és a Slepp