Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Idén belépő nélkül mozizhatunk a csillagos ég alatt

Igazi csemegékkel készül nyárra a Kultik Terasz.

A nyár egyik kedvenc programja a szabadtéri moziélmény. A Kultik terasz idén is a Corvin Plaza tetőkertjén várja a filmrajongókat, ráadásul ezen a nyáron belépőjegy nélkül élvezhetjük a klasszikus és modern filmeket.
Június 15-én nyílik immár hagyományosan a Kultik Terasz Corvin Plaza, ahol az iskolaév végével először a gyerekek csemegézhetnek, az első estén ugyanis a Shreket vetíti a szabadtéri mozi. Idén ráadásul ingyen élvezhetjük a nem mindennapi moziélményt.
– Az idei nyár újítása, hogy ingyenesek a vetítések, mindössze a büfében van egy minimális fogyasztási limit, ami 1400 forint. Itt a klasszikus mozis büfé csemegéi kaphatók, popcorn, nachos, üdítők és minden, ami egy klasszikus moziban is megtalálható – számolt be az újdonságról Simon-Horváth Szilvia, a Kultik Mozihálózat marketing vezetője.

szabadterimozi2


A szabadtéri mozi először a gyerekeknek kedveskedik, de a nyár folyamán számos klasszikus és új népszerű alkotást is műorra tűznek majd.
– Levetítjük a Halálos iramban: Hobbs & Shaw-t, de műsorra kerül Jane Austen Büszkeség és balítélet című regényének filmváltozata is, sorra kerül a Forrest Gump, a Miután, A cápa, az E.T. A földönkívüli, a Z Világháború és számos más klasszikus, illetve modern alkotás is. Ezekről a mozi honlapján lehet majd tájékozódni, ahol jegyet is lehet foglalni a vetítésekre – tette hozzá a marketing vezető.

Kifogástalan moziélmény a szabadban is

A szabadtéri mozi befogadóképessége 150 fő, a mozivászon pedig igazi különlegesség, aminek köszönhetően a szabadban is kifogástalan a moziélmény. A Kultik egyedülálló airscreent használ, ami egy óriási, felfújható vászon és akár vízen vagy homokon is megállja a helyét, miközben pehelykönnyű és ellenáll a viharos szélnek is. A különleges szabadtéri moziban a szúnyogokat speciális fáklyás rendszer tartja távol, a hűvösebb estéken pedig beburkolózhatunk az ingyenesen biztosított puha, meleg takarókba is.
– Koncertfilmekkel és kulturális filmfesztiválokkal is készülünk. Az előadások heti négy este lesznek szerdától szombatig. A nyár elején kilenckor kezdünk, ami a napok rövidülésével változik majd, ezért is érdemes a honlapot követni, de rossz idő esetén esőnapot is hirdetünk majd – tette hozzá Simon-Horváth Szilvia, aki az is elárulta, hogy a Kultik Terasz kutyabarát mozi, ahová a kedvenceket is el lehet vinni.
– Korábbi szezonban levetítettük a Kis kedvencek titkos életét, ahová nagyon sokan érkeztek a saját kedvenceikkel. Az egyik vendég azonban egy kígyót hozott magával, mint házi kedvencet, ami meglehetősen nagy meglepetést okozott – idézte fel az emléket Simon-Horváth Szilvia.

szabadterimozi3

Forrás: kultikterasz.hu